Ja nyt kaikki perverssit, mielikuvitus kuriin Mutta kyllä vaan kunnon yöUNET saivat oloni taas reippaaksi ja hyvän tsempin päälle!! Aamupala syötynä ja seuraavaksi aijon hyökätä  taistelutantereelta näyttävän varastomme kimppuun. Siinä riittää varmasti touhua koko aamupäiväksi, eipähän ehdi herkkuja ajatella... Ja iltapäivällä pitäisi varmaan siivota koti "työkuntoon" (loma uhkailee kovasti loppua, mutta kyllä työ, eli arki, on jo enemmänkin kuin tervetullutta). Illan sitten istuskelen sohvalla, sormet ruttuisina siivoamisesta

Huomenna suuntaan ystäväni kanssa kaupunkiin. Käyn erään taiteilijan luona näyttämässä kuvaa, jonka hän saa hakata selkääni sitten kun se on hieman kaventunut, JEEE!!! Se on palkinto minulta minulle, onnistuneesta projektistani (näin varma olen onnistumisestani)

Olisipa jo maanantai, että hyppäisin vaakaan.... Mitä odotan? Millaista pudotusta? Kyllä ensimmäisellä viikolla täytyy 2-3kg lähteä!! Enkä anna itselleni muita vaihtoehtoja Ehkä vaaka-päivä voisikin olla jo sunnuntai, hmmmm.... Minäkö malttamaton, pöh!!